Üzemeltetés

A zökkenőmentes vállalati mindennapokért

Az egyes létesítmények üzemeltetésénél számottevő szempont a precizitás mellett a költséghatékonyság és a kihívásokra történő gyors reagálás. Üzemeltetési szolgáltatásunk célja, hogy minden egyes ügyfelünket személyre szabottan szolgáljuk ki, az ő saját igényeit elégítsük ki szaktudásunkkal; s mindemellett levegyünk a válláról mindazt, amely a mindennapi gördülékeny működés során esetleg teherként merül fel. Az üzleti siker alapja a vállalkozás létesítményének gondos, folyamatos és biztonságos üzemeltetése: ezt kapja Ön tőlünk, biztos kézből. Foglalkozzon azzal, ami az Ön hivatása, sikerének záloga – létesítményének üzemeltetését pedig bízza ránk! 

 • Portaszolgálat:
  Ugyan az időnként felmerülő karbantartási és javítási munkálatok szükséges feltételei a sikeres létesítményüzemeltetésnek, közel sem elégségesek. Az azonnali reakciókat, komplex feladatkezelést és hozzáértést – akár 24 órás – portaszolgálatunk biztosítja. Legyen szó irodaházakról, gyárakról, lakóparkokról vagy ipari területekről, cégünk minden területen maximális odafigyelést kínál: kamerás megfigyeléssel, sorompós beengedéssel, gépkocsiellenőrzéssel állunk szolgálatára.

 

 • Recepciószolgálat:
  Mind tudjuk: akivel ügyfeleink, vendégeink először találkoznak, azok bizony a recepciósok. Éppen ezért nem lehet kellő hangsúlyt fektetni arra, hogy az ebben a lényeges munkakörben dolgozó kollégák, kolléganők is magas színvonalon tudják ellátni feladataikat – melyeket minden esetben partnerünk egyedi igényei szerint határozunk meg. Ezek lehetnek például:
  • belépő vendégek megfelelő fogadása és pontos informálása,
  • kulcskezelés, belépőkártyák kezelése,
  • gépjárműflotta menedzselése,
  • levelekkel, küldeményekkel kapcsolatos feladatok ellátása,
  • irodával kapcsolatos eseti feladatok elvégzése (például tárgyaló előkészítése, irodai felszerelésekkel kapcsolatos ügyintézés),
  • videómegfigyelő-rendszer kezelése,
  • telefonos ügyintézés stb.

 

 • Takarítás:
  Ha egy tiszta irodaházban fogadja leendő vagy meglévő ügyfeleit, partnereit, az már félsiker: hiszen a tisztaság precizitásról, igényességről és magas színvonalról árulkodik, melyek mind nagyban hozzájárulnak közvetetten vállalata arculatához. Legyen szó akár irodaházról, üzemről, gyárról vagy az ezekhez tartozó egységekről, cégünk vállalja a takarítással járó komplex feladatokat – megbízható munkatársakkal és minőségi termékekkel. 

 

 • Kertészet és zöldterület-gondozás:
  Az egészségtől viruló növényzet mindig ad egy extra pozitív képzettársítást az adott vállalattal kapcsolatban – de csak akkor, ha az valóban egészséges és körültekintően van gondozva. Akár benti növényekről, akár egy komplett kertről van szó, a különböző típusú élőlények gondozása korántsem magától értetődő és könnyű feladat: nagyban más-más fényigény, tápoldatigény, vízigény és helyigény jellemzi a fajokat. Ezeket szimultán fejben tartani és megfelelően kielégíteni a növények eltérő igényeit olyan munka, amely egyértelműen szakemberért kiált: a gyep gondozását, a kertrendezést, a növények ápolását bízza hozzáértő munkatársainkra, hogy ezek a szép, zöldellő élőlények sokáig az Ön hasznos társai lehessenek! 

Kollégáink szakértelme a minőségi munkavégzés garanciája

Több, mint 2 évtizeddel ezelőtti alapításunk óta magas minőségű szolgáltatásunk alappilléreit szakképzett munkatársaink jelentik.

Szolgáltatások

Szolgáltatásaink az Ön sikere érdekében

Objektum- és vagyonvédelem

Az Ön személyes és szakmai életének alapja: a biztonság

bővebben
Magánnyomozás

Kérdéses üzleti partner vagy magánéleti bizalmatlanság?

bővebben
Rendezvénybiztosítás

Kulturális vagy sportesemények gördülékeny lebonyolítása

bővebben
Üzemeltetés

A zökkenőmentes vállalati mindennapokért

bővebben
Biztonságtechnika

Korszerű technológiával a biztonságért

bővebben

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!
 
Akár kérdése van, akár valamelyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni (alkalomszerűen vagy rendszeresen), lelkiismeretes csapatunk készséggel és gyors reakcióidővel áll az Ön rendelkezésére!

Cégünk visszaélés-bejelentési rendszert működtet. Az erre vonatkozó szabályzat cégünk 1033 Budapest Szőlőkert u. 4/a. szám alatti székhelyén elérhető, és nyitvatartási időben megtekinthető. A visszaélés-bejelentési rendszerhez kapcsolódó - bejelentések fogadására szolgáló - kapcsolattartási címünk: panaszkezeles@detor.hu

1033 Budapest, Szőlőkert u. 4/A.